top of page
Namnlös.jpg

Lika mycket som vi älskar fräsch frukt, lika illa tycker vi om dålig frukt. Därför är alla leverantörer noga utvalda, och frukten är kvalitetskontrollerad och spårbar i alla led. Vi sätter alltid kvaliteten, inte priset, i första rummet. Eftersom vi älskar frukt, vill vi presentera den fint. Alltså lägger vi upp frukten på fat.

Men att vara passionerad är en sak, att vara kunnig en annan. Vi har 30 års erfarenhet av att leverera frukt till arbetsplatser. Det är fortfarande och ska alltid vara vår kärnverksamhet. Sedan kan du även beställa mjölk till kaffet och annat gott. Till exempel nygräddat bröd och goda ostar.

Vi är ett lokalt företag som arbetar i Storgöteborg och Borås, inte ett affärsområde i en stor koncern. Och så ska vi fortsätta jobba.

Självklart vill vi att du ska vara lika nöjd med oss som med frukten. Det jobbar vi ständigt med. Till exempel genom att vara både pålitliga, flexibla & erbjuda en servicenivå som toppar dina förväntningar.

Vi tror på fräsch frukt, snyggt upplagd och levererad efter dina önskemål. Därför binder vi inte upp dig med långa avtal. Du kan alltid ändra i din beställning med kort varsel. Vi är stolta över våra långa relationer med våra kunder vilket vittnar om hög kundnöjdhet. 

Välkommen med din beställning!

Om oss

Storyn om fruktpaus

Köpvillkor

Såhär säger kunderna om oss

bottom of page