top of page

Kontakt

Hör av dig om du vill prova på något av våra fruktfat. Eller om du vill prata med någon av oss direkt!

micke.jpg

Mikael Sundhall

Marknad / Försäljning

jonas.jpg

Jonas Carlsson

Verksamhetsansvarig / Inköp

malin.jpg

Malin Fors

Kundtjänst / Ekonomi

Micke är som gammal basketspelare van att hålla flera bollar i luften samtidigt. Han hittar alltid win-win lösningar med kunderna och ärlighet är hans signum. På fritiden spelar han gärna golf eller lagar god mat åt sin fru, barn & vänner när inte all tid går åt att rodda sina två söners hockeymatcher och träningar.

Tel: 0707 – 20 21 02
E-post: mikael@fruktpaus.se

Jonas är förmodligen norra europas bästa fruktinköpare när det kommer till kvalitet & hållbarhet. Det finns ingen frukt av lite sämre standard som kommer innanför hans dörrar. Han sköter även den dagliga ruljansen med ett stort och varmt hjärta. På fritiden umgås han med sin familj bestående av fru, två döttrar och en söt liten hundvalp. Jonas älskar skärgården och båtlivet och är svag för en riktigt bra whiskey.

Tel: 0706 - 74 81 20
E-post: jonas@fruktpaus.se

Malin är den glada "spindeln i nätet" som har stenkoll på allt! Kunder brukar referera till Malin som världens snabbaste kundtjänst. Hon får sin enorma energi från sin träning som är allt från cykling till styrketräning. När Malin inte cyklar på Mallorca eller längs kusten med sin man så umgås hon helst med vänner och sin familj som består av man, son och dotter.

Tel: 031 - 22 18 15

E-post: malin@fruktpaus.se

bottom of page